Finalni trejler Lige pravde (7-minutna proširena verzija)

Vorner je upravo pre nekoliko sati objavio novi i poslednji trejler za Liga pravde / Liga pravde, film koji u bioskope stiže 17. novembra.

Svet je mračan bez prisustva Supermena. Čini se da Lois ne prihvata Klarkovu smrt i on joj se pojavljuje u njenim snovima, kao da ništa što se dogodilo u Betmenu protiv Supermena nije validno.

Ali, nažalost, Supermen je i dalje mrtav, i to je nešto što nam ne prestaju da ponavljaju kroz ceo trejler. Neka podsvesna poruka, možda ne tako subliminalna?

Kroz ovaj novi trejler takođe nam se prikazuju nove slike Wonder Woman, Flash, Aquaman i Cyborg, pored toga što malo više ilustruju invaziju Parademona.

Sve ukazuje da će to biti mračan film, u potrazi za epskom, pun akcije i loših šala. Nastavak BvsS-a ali sa malo više boje i klonom Draksa u ulozi Akvamena. Naravno da to neću propustiti - i obećavam da ću se žaliti čim izađem iz bioskopa.

Istina je da smo ga, gledajući proširenu verziju ovog trejlera, koji se pridružuje prethodnim napretcima filma, skoro već videli u celini. Kakvu belešku stavljate na to?

Рецент Постс

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found